TYÖRYHMÄ

John Donne sanoi, ettei yksikään ihminen ole saari, täydellinen itsessään. Emme mekään.

Jotta Katastrofi olisi täydellinen, jokaista meistä tarvitaan.

Niko1Tässä on Niko. Hän on etevä ohjaaja ja ryhmän visionääri. Niko on oikein hienoa seuraa hyvän tilannetajun ja ketkun huumorintajunsa ansiosta. Vaikka kuvissa hän joskus näyttääkin vakavalta on hän sisäisesti hymyilevä lieksalainen… sillä lailla hyvässä mielessä.

Liisa1

Tässä puolestaan on Liisa. Liisa on touhukas tyttö ja aikaansaava ihminen. Kun hän jotain alkaa tekemään, hän tekee sen perinpohjaisesti, koska intoutuu tekemästään helposti. Lisäksi hän on urheilullinen sekä älykäs nuori neitokainen. Hän muistaa ottaa muut huomioon ja siksi hänen seurassaan viihtyy kuka vain.

Katriina1Seuraavaksi onkin aika esitellä Katriina. Katriina on sellainen todellisuudessa elävä haihattelija. Katriinalla luonteeseen kuuluu, että joskus on hiukset vähän sekaisin, mutta se ei häntä haittaa sillä hän ei jaksa murehtia pienistä. Joku sanoo, että Katriina vaikuttaa muumihahmolta samalla ollen mystillinen ja aistikas nainen.

Antti on sellainen perustavanlaatuinen ihminen, johon voisi kuvitella tukeutuvansa hädän hetkellä. Sellainen Pohjois-Karjalan Bruce Willis, jos tiedätte mitä tarkoitan. Hän on karismaattinen, luotettava ja lempeän särmikäs. Oikea hiomaton timantti sikojen keskellä. Tuskin kukaan voi vastustaa tämän miehen hymyä.

Elina1Hän on Elina. Elina on säteilevän upea diiva ja punk… tai ainakin haluaisi olla sellainen. Hänessä yhdistyvät huolettomuus, riehakkuus ja söpöys samassa paketissa. Kaiken kaikkiaan ihmeellisen ainutlaatuinen voimaeläin, joka on kuin bossa nova kesäyössä kahden viinilasillisen jälkeen. Savolaisuudestaan huolimatta Elina on suorapuheinen ja suun hymyyn saava.

Tommi1Tämä tässä on Tommi. Hän saattaa jonkun mielestä vaikuttaa fiksulta ja filmaattisen ja jonkun toisen mielestä vaatimattomalta nallekarhulta. Arkipäiväisissäkin asioissa hän näkee ihmeellisyyksiä, mikä yhdistettynä harittavaan katseeseen tekisi hänestä potentiaalisen Viini-lehden kansikuvapojan. Tästä huolimatta, tai kenties juuri tämän takia hänen olemuksensa herättää luottamusta… ja onhan se joskus luotettava.

Anna1Anna tässä on hetkeen tarttuva rakastettava kujertelija. Hän on aikaan saava ja innostava, vaikka onkin villi ja vapaa. Anna on ennakkoluuloton ja ihanan nauravainen, mutta työhön tarttuessaan nohevan analyyttinen taiteilija. Anna on aina rapsutusta vailla. Se ei tietysti tarkoita, että häntä noin vain tullaan rapsuttelemaan, sillä tarvittaessa hän osaa olla jämäkkä ja suorapuheinen nainen. Myönnettäköön myös, että hän on hyvin tyylikäs sekä tarkka toimissaan.

Heidi1Tämä on Heidi. Heidi on värikkään tyylikäs rotunainen sekä jämäkkä työssään kuin myös vapaa-aikanaan.  Joku voisi sanoa Heidin olevan kuin soiva saippuakupla. Vaikka hän lähtee mukaan spontaanisti on hän silti ajatteleva ihminen, joka usein ajattelee itsensä lisäksi myös muiden hyvinvointia. Klassisen kaunis nainen vailla vertaa.

Raine on Musikaalinen Visionääri isolla M:llä ja V:llä. Yhtään liioittelematta hän on Koilis-Euroopan paras kitaristi. Ennakkoluuloton ja lempeä, mutta taiteellisissa asioissa tiukka. Joviaali oman tien kulkija, joka aidosti välittää lopputuloksesta ja haluaa siksi tehdä asiat hyvin.

Ella on meidän lavastaja ja puvustaja. Ella on iloinen ja kaunis. Sellainen pohjolan Brigitte Bardot ja oikea syysunelma. Kauneuden lisäksi Ellassa yhdistyvät luovuus, innokkuus ja sielukkuus samassa paketissa.

Mainokset